AkvaKert!
  • AkvaKert!
Feltöltő:

AkvaKert!

Megújult méretben, dekoratív csomagolásban kínáljuk egyedülálló módon Magyarországon akváriumi növényeinket. Hogy miben más? Egyrészt kedvezőbbek áraink, így több növényt kapnak az akvaristák ugyan azért az árért, ezáltal dekoratívabb akváriumi életközösséget alakíthatnak ki. Továbbá növényeink 100 %-ban vírusmentesek és vegyszermentesek. Ami annyit tesz, hogy nincsenek rajtuk vegyi anyagok, melyek károsítanák a vízi életközösséget, illetve nincsenek rajta baktériumok, kórokozók, melyek kedvezőtlen élettani hatással lennének az akváriumi élőlényekre.

Általunk is használt új kiszerelésben kapható mini méretű akváriumi növényeink életerősek, ellenállóak, teljesen hozzá vannak már szokva a víz alatti életfeltételekhez, így akváriumba ültetve nem mennek tönkre, leveleiket nem dobják le, töveik nem rothadnak meg…

Vásárlóink (teszt időszakunk alatt kipróbálásban részt vevők visszajelzései alapján 90-98 %-os a továbbnevelt életben maradt növények száma) eddigi tapasztalataik szerint is nagyon jól fejlődnek víz alá merítve, hiszen méretükhöz képest fejlett gyökérrel rendelkeznek, hamar akklimatizálódnak, a halakra és más gerinctelen élőlényekre nem jelentenek veszélyt, bátran használhatók bármilyen típusú édesvízi akváriumi életközösség rekonstruálására. Tehát bizonyítottan életerősek mini méretű akváriumi növényeink. A számos pozitív előnyön kívül az értékesítés is gördülékenyebb, hiszen nem áztatják el a szállító dobozt, kisebb méretük miatt hamarabb értékesítésre kerülnek, így vásárlóink előrendeléseiket hamarabb kapják meg…

A kiváló ár érték arány lehetővé teszi minden akvarista számára, egy szépen berendezett akvárium dekoratív elkészítését, megjelenését. Hiszen kisebb beruházási összegért is már több tő növényhez jutnak vásárlóink, melyek víz alá merítve, optimális életfeltételek biztosítása mellett, a fajra jellemzően gyorsan és egyenletesen fejlődnek ezzel megörvendeztetve gondozójukat. Nem beszélve arról a tényről, hogy egy vízi életközösség hosszú távú együttélésében a nitrogénkörforgásnak jelentős szerep jut, mely egészséges növények nélkül nem jöhetne létre.

Minden egyes akváriumi növény faj mellé kisebb útmutató tartozik a növény igényeiről, annak felhasználásáról. Így minden vásárlónk, egyszerűen és gyorsan tudja elültetni a növényeket arra a helyre az akváriumban, ahol igazán jól érzik magukat.

Az oldalon található fotók az akváriumi növények esetében a fejlett méretet jelölik, a mini kiszerelésű akváriumi növényeink a képekhez képest kisebbek, de annál életerősebbek, a szokásos mondást mi sem hagyhatjuk figyelmen kívül: „Kicsi a bors, de erős…”

35 3610 05 december, 2013 AkvaKert december 5, 2013

Hozzászólások

Ezt láttad már?